A gumiabroncs rendelésről

Általános szerződési feltételek
Örömmel üdvözöljük a fogdgumi.hu gumiszervíz honlapján. Kérjük, mielőtt gumiabroncs megrendelését elküldené, az alábbi feltételeket szíveskedjen átolvasni.

Az oldal üzemeltetője:
FOGD GÁBOR Egyéni vállalkozó
Telephelye: 2233 Ecser, Rákóczi utca 13.
Vezetékes telefon: 06-29-535-081
Fax: 06-29-535-080
Mobiltelefon: +36-30-361-39-68
E-mail: fogdgumi@t-online.hu


A szerződés tárgya
A fogdgumi.hu internetes weboldalon található gumiabroncs árlistákból a vásárló kiválaszthatja és megrendelheti a gépkocsijára szükséges gumiabroncsot. A fogdgumi.hu weboldalon található gumiabroncsok tulajdonságait, jellemzőit az adott termékhez tartozó adatokat, a gumiabroncs gyártók adatai alapján közöltük. Az adatoktól való esetleges változtatás jogát a gumiabroncs gyártója fenntartja.

Gumiabroncsok megrendelése, fizetéssel kapcsolatos információk
A fogdgumi.hu honlapon található gumiabroncsokat az oldalon található megrendelő lapok kitöltésével rendelheti meg, vagy telefonos egyeztetés után a fogdgumi ecseri telephelyén vehetőek át. A fogdgumi.hu oldalon történő megrendelőlap elküldése egyúttal ezen Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. A fogdgumi.hu weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót. A kiemelt akciós termékek estében fenntartjuk a jogot az akciós árak változtatására, ill. visszavonására. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A megrendelt gumiabroncsokat a vásárló a fogdgumi.hu ecseri telephelyén veheti át, ahol a vételárat és a szerelési költséget a gumiabroncsok felszerelésekor kell egyösszegben kifizetnie.

Rendelés menete
A fogdgumi.hu oldalon történt gumiabroncs rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen szerződési feltételeket, tisztában van a gumiabroncs rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Kérjük olyan telefonszámot adjon meg, melyen munkatársunk napközben fel tudja venni a kapcsolatot Önnel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Kosár tartalma
Nyitvatartásunk
Hétfő:08:00-17:00
Kedd:08:00-17:00
Szerda:08:00-17:00
Csütörtök:08:00-17:00
Péntek:08:00-17:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva

Maxigumi Prémium Partner
Maxigumi partner